Nejnovější recenze ze sekce Rotopedy
- Tichý.
Skladný, malý a přitom pohodlný a tichý chod.
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- Jednoduché, účelné
S rotopedem Trinfit VIVO 500i jsem velmi spokojen. Je trochu těžší, ale stabilní a celkově robustní. Jeho chod je naprosto tichý a plynulý (bydlím v panelovém domě a opravdu neruší). Montáž podle přiloženého návodu byla bezproblémová.
je skladný a pro moje domácí cvičení dostačující.
Velmi snadno se skládá k uložení.Jeho sestavení nebyl také problém.
- Zboží odpovídá ceně výrobku
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- výrobce zjevně nezajímají recenze zákazníků a problémy výrobku neřeší!!!
Před nákupem jsem si pročetl dostupné recenze a zaznamenal jsem dva problémy. Nemožnost řádně připevnit počítač a prasklý kryt. Výrobek mi ale parametry a cenou jinak vyhovoval a zakoupil jsem ho. Doručen byl za méně než 24 hodin a to bylo velmi dobré. Okamžitě po rozbalení jsem zjistil prasklý levý kryt. To se zcela jistě nestalo při dopravě. Přepravní obal byl velmi kvalitní a absolutně nepoškozený. Jsem si jist, že k prasknutí došlo již při montáži neodborným necitlivým dotažení šroubu v místě praskliny. Výrobce to tedy musel vědět a přesto poškozený výrobek expedoval! Rovněž nemožnost řádně připevnit počítač všemi čtyřmi přiloženými šrouby vypovídá o neschopnosti výrobce aspoň reagovat na připomínky zákazníků. Jedná se o konstrukční chybu výrobce a jediné možné připevnění jen dvěma šrouby skrz podlouhlé otvory tak, jak je dokonce navrženo na montážním obrázku č.3, není rozhodně dostatečně stabilní! Škoda.
Hop-Sport HS-010H Rio
Přidáno: 19. listopadu 2023
(naposledy upraveno 19. listopadu 2023)
Zakoupeno v hop-sport.cz
- Má malou hmotnost, úplně stačí celé rodině.
- Stabilní, skladný
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
produkt je vhodný pro lidi, kteří se potřebují rozchodit před a po operaci TEP
- Malý
- Lehký
- Perfektní pro seniory k televizi
Přišel mi mini rotoped, který měl vadu. Obchod po mém e-mailu neprodleně poslal sběrku pro vadný výrobek a obratem doručil nový. Za mě úžasný přístup.
Nový rotoped je skvělý pomocník pro babičku, ketrá má problémy s chůzí a může drobně posilovat alespoň u televize z křesla.
- tichý
- snadno nastavitelný
- skladný
- nemožnost zvýšit "řidítka"
za tu cenu vyhovuje
- skladný, snadno ovla
- na mně dost těžký
Je to dárek pro vnučku, ale jelikož už jeden tento produkt mám doma, vřele ho doporučuji.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
velmi dobré zkušenosti,produkt je dobrý
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Příliš krátký čas na podrobnější hodnocení zatím vše funguje jak má trochu slabší slicovani plastů ,ale na funkčnost to nemá žádný vliv.
Velmi tichý chod.
zatím nevím
- přijatelná cena
- tak nějak funguje
- na podlaze nedrží na místě, ujíždí a stále se musí znovu rovnat či vracet na místo
- úzké pedály tlačí do nohou a do úzkých a neregulovatelných popruhů se špatně vejdou boty
- při delším použití se kvůli tření dost zahřívá a trochu začne smrdět
Na občasné a spíše kratší použití.
Cena odpovídá funkcím a kvalitě