Nejnovější recenze ze sekce Rotopedy
Pohodlný rotoped, dobře a snadno nastavitelný!
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- Nízký nástup
- Robustní
- Nekýve se při cvičení
- Aplikace přes bluetooth
- Velký rozsah nastavení sedla
- Těžší na převoz, ale zase je robustní
Hledal jsem rotoped v dobrém poměru cena/výkon a Vivo B500i byl tou nejlepší volbou. Má nízký nástup, takže ho můžou používat všichni v rodině bez problému.
Velkou výhodou je pro mě připojení k tréninkovým aplikacím, protože jinak je cvičení na rotopedu poměrně nuda.
Má navíc robustní konstrukci, která je trochu náročnější na převoz, ale zase doufám, že více vydrží.
- Snadny nastup, jsem po operaci kolene
- Tichoucky
- Plynule slapani i pri rychlejsi jizde
- Jednoduchy display coz mi vyhovuje
Bala jsem se montaze, ale dle navodu vcelku snadne. Musi se davat pozor na lanka. Jsem moc spokojena, jednoduche ovladani, pusobi kvalitne.
- cena - užitek super
rychlost
lehké, levné, kvalitní
- Vyhovující, skladný
- Skřípe
- Návod je jen v angličtině, chybí informace, jak vynulovat naměřené hodnoty
- Malý, skladný rotoped. Pro domácí cvičení dostačující.
Příznivá cena, vhodný do malého bytu.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Servis na jeho složení byl rychlý, kvalifikovaný a lidsky příjemný. Rotoped je lehounký, snadno přemístitelný, nepřekáží. Výborně se na něm sedí, měří pět funkcí. U televize se dá najet spousty kilometrů. Vřele doporučuji.
Jsem po TEP kolene , ideální na rozhýbání , nezabere místo, je vždy po ruce.
- Vzhledem k ceně dobrá kvalita
- Pro menší postavu
Poměr výkon cena dobrý
- Tichý
- Kvalitní provedeni
- Dobře se ovládá
- O ničem nevim
Koupil jsem si ho na hubnutí a zatím slouží dobře, i s mojí hmotnosti je stabilní a dobře se ovládá. Můžu jen doporučit! Určitě doporučuju koupit i hrudní pás pokud chcete kontrolovat tep, měření na řídítkach je hrozně nepraktický, ale to je u všech rotopedů.
Nízké sedlo. Tak do výšky postavy 180cm
- Velmi stabilní rotoped, pohodlné sedlo, možnost nastavení sedla v nekolika úrovních, dobra ergonomie
- Nestabilní
Při šlapání se pohybuje celé šlapadlo. Je třeba ho nějak ukotvit.- zatížit
Nejde vyrovnat, spodek, pajadlo moc lehké, to nevydrží ani 80kg natoš 120kg
Reakce značky Hop-Sport
Je nám líto, že nejste spokojený s našim produktem. V tomto případě je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Za vzniklé komplikace se omlouváme a předem děkujeme za spolupráci
Kompaktny, pevny, skvele funkcie
Reakce obchodu hop-sport.cz
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Rotoped této značky a velikosti mám již druhý, jsem spokojená.Je pro mou menší postavu akorát
Rotoped pro ženy, protiže je menší
Reakce obchodu hop-sport.cz
- Snadná montáž
- Vyhovující rozsah nastavení výšky sedla
- Tichý chod
- Snadné ovládání
- Pěkný vzhled
- "řídítka" jsou napevno, nelze přizpůsobit ani výšku, ani jejich úhel
- drobná vada (prasklina) v pěnové rukojeti v místě držení, doufám, že to vydrží...
Antar AT51110
Přidáno: 12. října 2023
(naposledy upraveno 12. října 2023)
Zakoupeno v Zdravpom.cz
- Malý provedením