Poradna Rotopedy


Autor: | Vloženo: 15.04.2012 000 19:17 | Témata: Poradna Rotopedy

"rekreační" rotoped/stepper/trenažér

Dobrý den,
začala jsem uvažovat o koupi rotopedu, stepperu, popř. eliptického trenažéru. Neohlížím se po špičkových strojích, věnuji se rekreačně cyklistice, běhám venku, chodím na vycházky. Nicméně ráda bych si pořídila něco, na čem si mohu zacvičit v případě, že je venku špatné počasí zmenožňující vyběhnout či vyjet ven. Uvažovala jsem o ministepperu, ale dočetla jsem se zde, že nejsou vhodné a po určité době používání bývají poruchové.
Chci se proto poradit - jaký stroj si pořídit pro občasné a nepravidelné sportování? Měl by unést mých 75 kg, neměl by zabírat příliš místa nebo by měl být snadno složitelný (mám malý byt), měl by mít snadnou údržbu, z funkcí bych požadovala jen ty základní - měření "výkonu", tepové frekvence apod. Co se týče ceny, samozřejmě preferuji heslo čím menší, tím lépe.. :-)

Děkuji za radu.

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    16. dubna 2012

    Dobrý den, ono Vám toho na výběr moc nezbyde, protože steppery ať už stojanové či mini bych určitě vynechal, eliptické trenažéry pak, pokud se na nich má dobře šlapat, jsou vždy větších rozměrů (ty malé nestojí za nic, špatně se na nich šlape a akorát ničí klouby a záda). Zbydou Vám tedy rotopedy, které pro domácí kondiční cvičení určitě vyhoví a rozměrově jsou nejmenší.
    I zde ale platí, že levné stroje jsou šizené jak mechanicky, tak komfortem. Nejlevnější model,který bych vůbec zvažoval je SEDCO 3,2 (http://www.fitham.cz...), je to nejlevnější ložiskový stroj na trhu, nebo lépe FORMERFIT 803 (http://www.fitham.cz...), či KETTLER PASO 109 (http://www.kettler-fitness.cz...). Případné dotazy můžete vznést i naší infolinku 602 119 550.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.