Poradna Rotopedy


Autor: | Vloženo: 08.12.2012 000 18:23 | Témata: Poradna Rotopedy

Rotopedy

Mám zjem o rotoped Kettler Polo M. Zajímá mně , zda je možné ho dodat ještě do vánoc , zda se platí doprava a zda je v ceně i jeho montáž. Děkuji za odpově´d.

Loubalová

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    10. prosince 2012

    Dobrý den, všechny rotopedy máme skladem, dodání je otázkou 1-2 dnů. Montáž je zdarma až u dražších modelů, u tohoto stojí 900,- Kč U každého stroje jsou služby nabízené zdarma zobrazeny vždy pod cenou (http://www.fitham.cz...). U Vámi dotazovaného stroje je tedy zdarma doprava a servis u zákazníka (stroj nemusíte při poruše jako obvykle nikam vozit či posílat, technik přijede k Vám a stroj opraví). Pokud by jste od nás montáž provést chtěli problém to není, lze ji objednat v rámci nabízeného dárku (doplatek 460,- Kč), nebo samostatně stojí 900,- Kč.
    Při dodávce s montáží už by se asi ale nestihlo dodání do vánoc, technici teď nevědí kam dřív, nevím zda to u tohoto stroje není zbytečné, stroje jsou na montáž zákazníkem konstruované z výroby, není na tom nic složitého a 90% tohoto levnějšího zboží dodáváme v krabici a zákazníci si je montují sami, problém s tím nikdy nebyl. Součástí stroje je samozřejmě obrázkový montážní návod krok po kroku. Nechám na Vašem zvážení.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.