Poradna Rotopedy


Autor: | Vloženo: 07.06.2018 000 11:12 | Témata: Poradna Rotopedy

Skládací rotoped

Dobrý den, uvažuji o koupi skládacího rotopedu, jsem žena 58 let 158 cm, 64 kg. Používat ho budu jen já ke snížení hmotnosti a lepší kondici. Můžete mi prosím poradit, našla jsem asi 5 typů, nevím pro který se rozhodnout. Sedco X Bike FB-001-2, inSportline Xbike lite, inSportline inCondi, inSportline Xbike a Housefit Fold 10.
Děkuji P. Kysučanová

  • 7. června 2018 - Odpověď partnera sekce Fitham.cz

    Dobrý den, všechny uvedené modely jsou na vaši postavu použitelné, rozdíl je hlavně v hmotnostech setrvačníků, výbavě počítače a zajištění případné záruky.
    Osobně bych vynechal nejlevnější model SEDCO - nemá měření tepu, má jen 1,1 kg setrvačník (bude tedy šlapat méně plynule, pohyb bude trhavější) a tato značka nezajišťuje ani servis u zákazníka doma, v případě poruchy by jste tedy musela stroj balit a zasílat na opravu.
    Modely INSPORTLINE a HOUSEFIT mají už těžší setrvačníky, budou tedy šlapat plynuleji (nejlépe je na tom HOUSEFIT se setrvačníkem 2 kg), mají počítač s měřením tepu a je na ně i zajištěný servis v případě problému doma (přijede technik a stroj opraví). Pokud bych tedy neřešil o něco vyšší cenu stroje, vychází poměrem komfortu šlapání, výbavy a servisu HOUSEFIT FOLD 10.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.