Poradna Rotopedy


Autor: | Vloženo: 05.11.2018 000 11:08 | Témata: Poradna Rotopedy

Skládací rotoped

Dobrý den, již jednou jsem se na vás obrátila s otázkou na skládací rotoped, jsem žena 158 cm, 63 kg. Ráda bych ho využívala tak 3x týdně 1 hod. Nikdo další asi na něm jezdit nebude. Narazila jsem na jeden model, který mě zaujal:
Rotoped CHRISTOPEIT X1 - Bike. Můžete mi prosím napsat, který skládací rotoped by byl pro mě ideální. Finanční otázka není pro mě důležitá..
Děkuji moc Pavla Kysučanová

  • 5. listopadu 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, jak už jsem uváděl k vašemu minulému dotazu, důležité je sledovat osazení ložisky ve šlapacím středu, hmotnost setrvačníku (ovlivňuje plynulost chodu) a osobně bych si všímal i způsobu zajištění servisu (u zn. Christopeit např. není zajištěn servis doma, v případě problému tedy musíte stroj zasílat na reklamaci k prodejci/dovozci). Za rozumný kompromis skládacího rotopedu považuji rotoped HOUSEFIT FOLD 10 (https://rotopedy.heureka.cz...), pro náročnější zákazníky pak určitě PROFORM DUO (https://recumbenty.heureka.cz...), který je co se týče komfortu a provedení jasně nejlepší na trhu. Oba už jsou komplet na ložiscích, mají rozumně těžký setrvačník a zajištěný servis doma. PROFORM pak umožňuje i změnu polohu šlapání pro větší všestrannost. Fitham.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.