Nejnovější recenze ze sekce Rotopedy
Snadná montáž. kvalitní.
- Zatím spolehlivý a pěkný na pohled.
ZÁZNAMOVÉ ZAŘÍZENÍ NEPATŘÍ NA TENTO TYP ROTOPEDU A HLEDÁM ZPŮSOB, JAK HO PŘIPEVNIT. kROMĚ TOHO K TOMU CHYBĚLY ŠROUBKY.
Jsem spokojen. Rotoped splnil moje očekávání. Jednoduché a přehledné ovládání, tichý chod, bezproblémové sestavení, přehledný návod. Kvalitní výrobek.
- nekvalitní zpracování
- nepohodlný
- součástky jsou velmi špatně vyrobené i šroubky
Jediná pozitivní věc u toho je velikost, že se vleze i do malého bytu, jinak je to snad nejhorší produkt ve své kategorií. Už v životě bych nic nekoupil od této značky.
Jediné co bych změnila je posuvná sedačka nastavitelná podle výšky dítěte.
- Velmi jednoduchá montáž
- Mírně pomačkaná pěna na držadlech
Poškození zanedbatelné,bezva sezení s oporou zad!,vhodné pro starší a méně pohyblivé osoby,výborná stabilita a možnost posunu sedadla podle výšky postavy.Vše mi vyhovuje a jsem velmi s výrobkem spokojena!!!!!
- Trochu nestabilní
- Spokojenost,
- skladny
- jednoduchy
Za ty penize co vic si prat. Jezdime.
Dobře nastavitelný.
- Dobrá cena i kvalita. Tichý chod.
- Jsme spokojeni
Christopeit Sport 4000 Pro
Přidáno: 16. října 2024
(naposledy upraveno 4. listopadu 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Výborný poměr cena / výkon v rámci akce Trhákoviny.
Rotoped používáme čtvrtý týden a jsme velmi spokojeni. Sestavení dle návodu je snadné a při provozu je tichý. Využíváme převážně manuálně nastavitelné programy, neboť přednastavené programy mají pro náš věk (65+) poměrně vysokou zátěž. Rotoped je výborná náhrada jízdního kola a vycházek pokud je špatné počasí. Doporučuji!
- Cena.
- S produktem sem spokojen .
jezdí to po koberci,musím to opřít o stolek,ale šlapu denně zatím hodně,
Velmi malá brzdná síla. Téměř není rozdíl mezi min. a max. brzdnou silou. Odhaduji, že spálené kalorie odpovídají velmi pomalé chůzi, nebo velmi pomalé jízdě na kole po rovině. Někomu to ale může stačit. Jinak kvalita provedení dobrá. Tichý a plynulý chod.
- Lákavá cena proti jiným e-shopům
- Příiš lehký, proto se posunuje a skládá se
Minirotoped je příliš lehký, musí se zapřít o stěnu nebo nábytek, aby se neposunoval, při používání se složí, chtělo by to nějaké zajištění proti skládání
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »